דף הבית » גופי חימום לתעשיית המזון והאריזה
גופי חימום חשמליים ממלאים תפקיד קריטי בתעשיית המזון ומסייעים במגוון רחב של תהליכים חשובים: בישול, עיבוד מזון, שמירה על טמפרטורות, אחסון ועוד.
קיימים סוגים שונים ורבים של גופי חימום לתעשיית המזון, אשר כל אחד מהם מתאים ליישומים ספציפיים ולדרישות שונות, כמו הספק, טמפרטורה, עמידה בתנאי העבודה, תנאי הסביבה, חשיפה ללחות ועוד.
לקביעת פגישה אצלכם בעסק/בבית ללא התחייבות וללא עלות
מבית ישראטרם
גופי חימום למזון משמשים בתהליכים שונים בתעשיית המזון וקיימים סוגים שונים בהתאם לדרישת הלקוח.
ישראטרם מציעים מגוון רחב של גופי חימום אינפרא אדום, עם מהירות תגובה ויעילות אנרגטית. גוף חימום אינפרא אדום מתאים לחימום חומרים, יריעות ומשטחים דקים, בתהליכים שונים, כמו למשל ייבוש ושימור מזון, גופי חימום לתעשיית האריזות, מנהרות ייבוש ועוד.
גופים אלו משמשים למספר רב של תהליכים כגון תעשיית המזון, תעשיית הפלסטיק, תעשיית תרופות ומעבדות ובמכונת אריזה רבות. קיים במלאי וכמו כן ניתן להזמין לפי דרישת לקוח.
משמשים למגוון תהליכים בתעשייה, ניתן להזמין לפי מידה ודרישות הלקוח.
עקבו אחרינו
לקביעת פגישה אצלכם בעסק/בבית ללא התחייבות וללא עלות